Het is oktober, de dagen worden korter, de avonden langer. We zijn steeds meer binnenshuis. Lekker cocoonen, bingewatchen, haard en kaarsen aan, boekje of krant erbij.

Op je gemak kijk je de kamer rond. Hmmm… Is die nog wel zo mooi? Is het niet eens tijd voor een nieuwe kleur op de wand? Of een andere indeling? Een nieuwe bank? En dan die verlichting. Nog steeds niet echt gezellig. In de woonkamer kun je dat boek eigenlijk niet lezen en die lamp boven de eettafel voegt weinig sfeer toe. Kortom, tijd voor Oktober Woonmaand!

Oktober Woonmaand presenteert zich landelijk onder andere middels het ruime aanbod inspirerende woonbeurzen. Naast de welbekende VT Wonen & Designbeurs in de RAI kun je ook je hart ophalen bij de Excellent Beurs in Ahoy en de Biënnale Interieur in het Belgische Kortrijk. Maar onze absolute aanrader is de Dutch Design Week in Eindhoven, een grote bron van inspiratie. Zie hieronder de data en websites.

Geen tijd om al deze beurzen af te gaan? Geen nood, wij gaan sowieso en zijn dus op de hoogte van de laatste trends en nieuwste producten. De hele maand oktober zijn er bij Het Hoofdkantoor verschillende adviesdagen, mooie aanbiedingen en er is zelfs een inspirerende avondopening met verschillende presentaties. Interesse gewekt? Kijk hieronder voor het aanbod. We hopen je binnenkort te begroeten.

Nu al advies nodig? Natuurlijk kun je ook direct een afspraak maken met onze interieurarchitect of lichtontwerper. Stuur een mail naar info@hethoofdkantoorbussum.nl, bel 035- 760 280 10 of kom langs in de winkel.

Agenda Oktober Woonmaand op Het Hoofdkantoor

Woensdag 10 oktober: Kleur- of interieuradviesdag 

Vrijdag 12 oktober: Lichtadviesdag

Dinsdagavond 16 oktober (19.30-21.30 uur): Inspiratieavond Hoofdkantoor

Woensdag 31 oktober: Kleur- of interieuradviesdag 

De hele woonmaand zijn de bijzondere kunstwerken van Arendina Borreman te bewonderen bij de flexwerkplekken.

 

Woonbeurzen

2 t/m 7 oktober: VT Wonen & Designbeurs in de RAI in Amsterdam.

18 t/m 22 oktober: Biennale Interieur Kortrijk. Grote tweejaarlijkse beurs voor internationaal design in de Xpo van Kortijk.

20 t/m 28 oktober Dutch Design Week. Heerlijke inspiratie door de hele stad Eindhoven.

25 t/m 28 oktober: Excellent Beurs. Woon- en lifestylebeurs gericht op de consument uit het hoger en topsegment.