Agenda

dec
16
zo
Opening Expositie ERT @ Conceptstore Het Hoofdkantoor
dec 16 @ 16:00 – 18:00

Iedereen is zondag 16 december van harte welkom om de opening van de expositie van nieuw werk van Hans Hasebos bij te wonen tussen 16.00- 18.00 uur.

Deze kunstenaar in brede zin, beperkt zich inmiddels niet meer tot de muziek waarin hij zijn sporen ruimschoots heeft verdient als componist en uitvoerder. Hasebos heeft de wereld van het taoïsme en de tai chi in zijn werken door laten dringen. Ruimte, leegte en kleur zijn trefwoorden.

We zien werken uit de serie ego reduction tools: Ze gaan over humor en contradicties, het mooie en het lelijke, het abstracte en het concrete, surrealisme als dagelijkse realiteit. Is het mogelijk om je ego als kunstenaar te verminderen?

“De tekeningen, die het inconsequente, het zinloze en het bizarre voorstellen, steken de draak met menselijke aspiraties om bewuste volwassenen te worden. Er zit veel humor in de dingen die hij tekent, maar dat betekent niet dat zijn werk niet serieus is. Terwijl hij de fijne lijn bewandelt tussen het bekende en het onbekende, de werkelijkheid en illusie, bewustzijn en onbewustzijn, bieden zijn beelden een middel om een soort ‘deelruimte’ binnen te gaan.”

Sarah Charalambides (Researcher in Visual Cultures, Goldsmiths University of London)

Kom en ontdek het verrassende, hedendaags surrealisme ontsproten aan het brein van een virtuoos muzikant.

Het Hoofdkantoor is tijdens de opening uiteraard gewoon open voor kerstcadeaus of zo’n mooi kunstwerk van Hans.

Naar boven