Flexwerken op een schitterende locatie

Ongestoord en dichtbij huis werken in een prettige ambiance. Dat kan bij Het Hoofdkantoor. In onze flexwerklounge zijn tien werkplekken waar je rustig een uurtje of een hele dag kunt werken. Uiteraard is er snelle Wi-Fi en zijn er print- en scanmogelijkheden. Maar wat het flexwerken helemaal prettig maakt, is de aanwezige espressobar. Wat denk je bijvoorbeeld van een espresso macchiato, cappucchino of latte macchiato (al dan niet met havermelk), verse gemberthee of een rijkelijk belegde sandwich van de dag? Dat maakt het werken een stuk aangenamer.

Het Hoofdkantoor is gelegen aan de rand van het winkelcentrum, in de leukste winkelstraat van Bussum, de Spiegelstraat, hartje Gooi, centraal in het land en op loopafstand van station Naarden-Bussum. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Een uur flexwerken kost €2,00. Kom je meer dan 20 uur in de maand dan is een abonnement voordeliger, daarvoor betaal je €40 en dan kun je onbeperkt komen werken.

Prijzen zijn ex. BTW. Zelf meegenomen drankjes en etenswaren zijn niet toegestaan en als je gebeld wordt, word je verzocht even weg te lopen zodat je de andere flexwerkers niet stoort.

Kom sfeer proeven of bel 035-760 2810 als je meer wilt weten.

Reserveren?

Contactformulier

Vergaderruimtes

Er zijn in Het Hoofdkantoor twee spreekkamers (geschikt voor max. vier personen) aanwezig. Deze zijn ideaal voor lange telefoongesprekken of wanneer je met een collega veel moet overleggen. De kamers kunnen al vanaf een kwartier gereserveerd worden.

De prijs voor een spreekkamer is €8,00 per uur.