Veel mensen ervaren verlichting als één van de lastigste aspecten in de inrichting. Terwijl het juist zo bepalend is voor de sfeer. Licht is echt een vak. Angèle Duijnstee, de eigenaresse van Het Hoofdkantoor, heeft meerdere professionele lichtopleidingen genoten en is al jaren werkzaam als lichtontwerper. Veel ervaring dus, die zij vakkundig omzet in een passend lichtadvies.

Afhankelijk van de situatie (ga je grootscheeps verbouwen of ben je alleen op zoek naar de juiste lamp op een bepaalde plek en alles daar tussenin) spreken we op lokatie af of in Het Hoofdkantoor. Na dit eerste gesprek ontvang je een passend lichtadvies. De prijs voor lichtadvies is €85 per uur. Afhankelijk van de grootte van de ruimtes, de hoeveelheid kamers en de specifieke vraag is Angèle gemiddeld 2 tot 4 uur bezig om een goed advies te geven. De kosten van het lichtadvies worden verrekend wanneer de verlichting via Het Hoofdkantoor wordt besteld.

Het assortiment is veel uitgebreider dan de verlichting die je in de store en op onze website ziet. Vrijwel alle verlichting en merken zijn leverbaar, zodat er een lichtplan kan worden gemaakt in ieders woonstijl en budget. Daarom is persoonlijke aandacht en een professionele aanpak zo belangrijk.

Ook geeft Angèle lichtadvies aan bedrijven, vaak in samenwerking met (interieur)architecten. Enkele reeds opgeleverde zakelijke projecten zijn het Vestinghotel in Naarden, het café van het Filmhuis in Bussum, Solo Hair in Bussum en het clubhuis van de Hilversumsche Golfclub.

Heb je interesse in een goed lichtadvies en wil je een afspraak maken? Wil je eerst meer informatie of ben je op zoek naar een samenwerking? Bel 035-76 028 10 of reageer via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Met een goed lichtplan maak je van je huis een thuis.

Contactformulier