Veel mensen ervaren verlichting als één van de lastigste aspecten in de inrichting. Terwijl het juist zo bepalend is voor de sfeer. Licht is echt een vak. Angèle Duijnstee, de eigenaresse van Het Hoofdkantoor, heeft meerdere professionele lichtopleidingen genoten en is al jaren werkzaam als lichtontwerper. Veel ervaring dus, die zij vakkundig omzet in een passend lichtadvies.

Of het nu gaat om een nieuwe lamp voor boven de eettafel of een totaalplan voor een nieuw huis, bij Het Hoofdkantoor ben je aan het juiste adres. Ook de tuinverlichting hoort daarbij.

Naast het advies draagt Het Hoofdkantoor zorg voor levering van alle verlichting. Het assortiment is veel uitgebreider dan dat wat je in de store ziet. Vrijwel alle verlichting en merken zijn leverbaar, zodat er een lichtplan kan worden gemaakt in ieders woonstijl en budget. Mede daarom is persoonlijke aandacht en een professionele aanpak zo belangrijk.

Ook geeft Angèle lichtadvies aan bedrijven, vaak in samenwerking met (interieur)architecten. Enkele reeds opgeleverde zakelijke projecten zijn het Vestinghotel in Naarden, het café van het Filmhuis in Bussum en het clubhuis van de Hilversumsche Golfclub.

Heb je interesse in een goed lichtadvies en wil je een afspraak maken? Wil je eerst meer informatie of ben je op zoek naar een samenwerking? Bel 035-76 28 10 of reageer via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Met een goed lichtplan maak je van je huis een thuis.

Contactformulier