De AGENDA voor Oktober Woonmaand 2019

Agenda Oktober Woonmaand

Woensdag  2 en 16 oktober zijn er van 10-17 uur gratis Interieuradvies-sessies. Tijdens een speeddate van twintig minuten kun je bij interieurarchitect Ester Tunnissen terecht met je prangende vragen op het gebied van interieur. Kleur, styling, indeling, verbouwen, alles. Neem een plattegrond en foto’s mee zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Meld je aan via info@hethoofdkantoorbussum.nl, kom langs in de store of bel met 035 – 760 2810.

Zaterdag 5 oktober vieren we de officiële lancering van ‘Pakje Kunst’ in ’t Gooi. Om 15 uur ben je welkom om, samen met de deelnemende kunstenaars, getuige te zijn van het startsein gegeven door burgemeester Han ter Heegde. Voor meer info over dit project klik hier Pakje Kunst. De opening is een unieke gelegenheid om de kunstenaars te ontmoeten.

Woensdag 9 en vrijdag 11 oktober zijn er van 10-17 uur gratis Lichtadvies-sessies. Tijdens een speeddate van twintig minuten kun je bij lichtontwerper Angèle Duijnstee terecht met je prangende vragen op het gebied van verlichting. Ga je verbouwen of kom je niet uit een prettige lamp boven de eettafel? Neem een plattegrond en foto’s mee zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Meld je aan via info@hethoofdkantoorbussum.nl, kom langs in de store of bel met 035 – 760 2810.